Невъобразим скандал сътвориха двама „простоидиоти“ – Николай Денков и главният секретар на МВР Живко Коцев.

 

Живко Коцев, който вчера написа писмо, че подава оставка, сега решил, че не иска да подава оставка и бил подложен под натиск да я подаде.

 

Как го намерили „простоидиотите“, дето се изтрепаха да пищят вчера къде е Коцев, ли?

 

Ами Коцев си бил в кабинета, вика самият той, умрял от шубе, пребледнял и посран, което видимо личеше.

 

Коцев не посмя да отрече, че на 3 април т.г. и в кабинета му, и в дома му е имало процесуални действия.

 

Николай Денков пък призна, че вчера бил написал писмо до шефа на ДАНС, да го пита къде е Живко Коцев.

Пълен потрес!

 

Сега АФЕРА да ви го каже в прав текст! Вчера умишлено го премълчахме, в интерес на разследването, но жалкият тип Коцев мина границата и затова ще си го получи точно от АФЕРА!

 

Главният секретар на МВР Живко Коцев, както първа и единствена АФЕРА написа, е хванат по бели гащи в аферата с контрабандните канали на Паскал и покрай операцията на ДАНС и КПКОНПИ, при която бе арестувана и шефката на Агенция Митници Петя Банкова.

 

В дома на Живко Коцев са намерени голяма сума пари, скъпи вещи, както и снимки от почивки с другите двама арестувани хора на контрандиста Паскал – Марин и Стефан Димитрови.

 

Както вече стана ясно, ЗА ДА НЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН, ЖИВКО КОЦЕВ Е ПОЖАЛЕН С ТОВА ДА СВИДЕТЕЛСТВА.

 

ЖИВКО КОЦЕВ Е НАПРАВЕН „ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ“ И Е ДАВАЛ ДВА ПЪТИ ОБЯСНЕНИЯ, КАТО Е ИЗТРОПАЛ ВСИЧКИ ВРЪЗКИ И ЛИЦА СВЪРЗАНИ С КОНТРАБАНДНАТА АФЕРА.

 

ДНЕС ТОЗИ ТИП ИЗЛЕЗЕ НА БРИФИНГ С НИКОЛАЙ ДЕНКОВ И ЗАПОЧНА ДА СЕ ПРАВИ НА КЛОУН, ЛЪЖЕЙКИ НАГЛО! И ПРАВЕЙКИ СЕ НА СМЕЛ, СЛЕД КАТО И НА ИДИОТИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА, САМО ГЛЕДАЙКИ ГО ИМ СТАНА ЯСНО КАК Е УМРЯЛ ОТ СТРАХ.

 

ДА БЪДЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ЧОВЕК, КОЙТО ЛЪЖЕ АРОГАНТНО И НАГЛО, КОГАТО ОНЗИ ДЕН Е ДАВАЛ ПОКАЗАНИЯ КАТО ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ, И Е СТАНАЛ ТАКЪВ, САМО И САМО ЗА ДА НЕ ГО АРЕСТУВАТ, Е ВИСША НАГЛОСТ!

 

ЗАЩОТО АКО НЕ БЯХА ГО ПОЖАЛИЛИ ДА ГО ПРАВЯТ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ ПОД НОМЕР, ЧИИТО ПОКАЗАНИЯ СА ПО ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО, ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е В АРЕСТА.

 

И ДЕНКОВ МИШОКЪТ ГОВОРИ КАКВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВА ИМАЛ.

 

ТЕЗИ ХОРА СА КАТАСТРОФА ЗА ДЪРЖАВАТА. ОТВРАТ!

 

СЕГА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР БОРИСЛАВ САРАФОВ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ПОТВЪРДИ ТОВА, КОЕТО ПИШЕ АФЕРА И ДА ГО СЛОЖИ ТОЯ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ И КОРУМПИРАН ТИП ЖИВКО КОЦЕВ ТАМ, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО – В АРЕСТА!

 

Сега ПП/ДБ със сигурност ще натискат и съда, който се пъчат, че е техен, и службите да си отварят очите кой съдия ще бъде поставен под натиск.

Източник: afera.bg