Илиана Раева и Наско Сираков са щастливи, че и двете им дъщери ги дариха с внучки. Но докато малката им щерка – Виолета живее с бащата на отрочето си и видимо всичко им е наред, то голямата – Славея се паряса със своя Иван броени месеци след раждането.

 

Славея Сиракова не само се раздели с таткото на дъщеря си, но и от злоба към него смени и името на момиченцето. От първоначалното Емили, както бе записана, малката вече е Амили – така я пише навсякъде собствената й майка. Нищо, че според езотерици и други подобни, смяната на името водело и до промяна в живота на човека (която не винаги е за добро).

 

Познати на Славея обаче подшушнаха, че вината за проваления й личен живот не е само на Иван, а до голяма степен е и нейна. „Още от началото родителите й не харесваха това момче, защото не било известно, не било и богато. Смятаха, че ще я използва и ще лежи на техния гръб. Кой адекватен мъж би понесъл това?! А и самата Славея има „специфичен“ характер, както личи и от предишните й връзки, колкото и да са малко“, коментират източниците.

 

Те посочват аферата й с покойния вече п@рно актьор Алекс Ломски, по когото Славея беше луда, но и с него не издържаха дълго.

 

„Тя е готина, но е адски своенравна и обича да се налага, все на нейната да става. Е, не може така! Ако ще тропаш с крак, тропай на вашите! С мъжете ще трябва да се държиш човешки, освен ако не искаш да си хванеш някой мухльо“, категорични са запознати.