Зеленооката чалгарка Емануела отново разбуни духовете. Този път обаче скандал няма. На негово място дойде неочаквано и дори шокиращо обяснение в любов - от нея към... неизвестно кого.

Певицата пусна стори, в което под формата на стихче беше написано "твоите сини очи ме карат да не мога да погледна към никои други"... А сега, де! Ясно е, че това е романтичен изблик на самата Емануела, защото личеше, че си го е харесала от мрежата, явно й е напомнило за някого.

Бомба: Емануела шокира с неочаквано обяснение в любов! (истина ли е, или дразни бившите)

Отделен е обаче въпросът дали наистина има такъв мъж, на когото певицата сипе мили слова, или просто иска да си направи пиар и да дразни бившите си гаджета. Знаем, че с всички тях тя имаше доста скандални и бурни раздели.

С бащата на малкия й Мити - Митко Динев, Емануела стигна дори до съд, а с последния си уж сериозен любим - Мартин Елвиса се оказа окичена с рога като лопатар. Лично Емануела признаваше на няколко пъти, че досега не е имала и един верен мъж в живота си и единственото, което си мечтае е да срещне някой, който няма да й изневерява.

"Дано наистина да го е срещнала, но и може да си го измисля. От колко време е свободна, сигурно я е страх да не й се смеят, че не може да се котира на пазара", коментират в нета потребители.