Вера Хаджийска е новата дама до д-р Ангел Енчев!

След краха на връзката си с Теди Велинова, пластичният гуру д-р Ангел Енчев отново полетя влюбен. Новата му тръпка се казва Вера Хаджийска и този път му е колежка. Тя работи в неговата клиника, но не като лекар, а като медицинска сестра. Явно, както често сме виждали и по филмите, чаровната и палава сестричка с лекота е омотала паяжина около чичо доктор.

Бомба: Д-р Ангел Енчев с нова любов, забърса колежка! (СНИМКИ на Вера Хаджийска)

Двамата с Ангел Енчев не спират да пътешестват като последно бяха в романтичната и любима на хирурга Италия. Както Енчев, така и Вера, имат деца. Той е татко на две отрочета, а тя има едно дете - вече пораснал син. Не знаем на каква точно възраст е дамата, но предполагаме, че е близо до годините на любимия си. Иначе изглежда добре.

Бомба: Д-р Ангел Енчев с нова любов, забърса колежка! (СНИМКИ на Вера Хаджийска) - Снимка 2

Знаем, че 44-годишната Теди Велинова нарани жестоко Енчев (поне според неговата гледна точка), затова и двамата се разделиха. Говореше се, че манекенката била крайно студена с мъжа си и го критикувала за всичко - дори и на кой край на масата ще седне. Да не говорим за постоянното й мрънкане, свързано с теглото на лекаря, което тя настоявала да поддържа перфектно.

Близки до Енчев разказват, че с Вера той се носел безгрижен и предоволен, сякаш летял. Тя била крайната противоположност на Велинова, като не спирала да го прегръща, целува и обожава. Дали ще стигнат до нещо по-сериозно като брак или дете, тепърва ще става ясно.