Три месеца - толкова време измина от сватбата на Благой Георгиев с новата му (според него и най-голяма) любов - Полина Спасова. Наскоро двамата бяха обявени за разделени, но се оказа, че това е нелеп ход от страна на самата Поли да рекламира сайта си. Джизъса избухна в смях и откровено се подигра на "хейтърите".

Бомба: Благой Георгиев онемя след това, което научи за жена си! (виж тук - СНИМКИ)

Това обаче не може да се каже за настоящата му реакция, когато разбра за жена си нещо, което никога не е очаквал. А именно - стана ясно, че единствената му Полина всъщност не е баш единствена, защото си има пълно и абсолютно копие. Да, булката на Благо има двойничка. Тя също е българка и е дори по-известна от велинградчанката.

Става дума за тенисистката Елица Костова, която е едно към едно с Полина. Двете са абсолютни близначки, макар да нямат никаква роднинска връзка. Чисто и просто и Полина, и Елица имат супер еднакви корекции по лицата. Двете са смугли брюнетки, които може и да са посещавали един и същи дерматологичен кабинет.

Очите, грима, формата на лицето и особено устните - всичко им се припокрива. Дори и косите. Като се замислиш, в това няма нищо чудно при все, че много млади жени у нас откровено са залитнали по манията на клонингите и се правят по калъп.

Питаме се обаче дали Благой ще устиска на изкушението да се запознае и с двойничката на съпругата си?! Която всъщност е обвързана, но Георгиев това никога не е било проблем.