Рая Пеева беше спечелила овациите и възхищението на феновете си с новината, че най-после е взела смелото решение да зареже гаджето си Явор Бахаров. Знаем, че двамата минаха през страшно проблемна връзка, с неспирни скандали и дори бой. Затова и всички я поздравиха за волята и решителността да сложи край.

Е да, ама не - оказа се, че водещата и актриса не само не е оставила агресора Бахаров в миналото си, но и се е превърнала в негова робиня. Самият Бахаров пусна снимки, които са повече от ясно доказателство, че Пеева отново е подвила крачета и се е довлачила обратно при него.

И не само му е простила всичко, но и му прави сама зимнината. Докато Бахаров се лигави с фотосесии, Рая бърка усилено лютеница в голям казан, както я правят по селата. А след някой и друг месец като нищо и киселото зеле ще му затвори в бидона...

"Срамота! Красиво, кадърно момиче, от добро семейство, с потекло и професия да падне дотам, че да слугува на някакъв, дето е за лечение. Самият той не отрече, че има проблеми с гнева и уж ходеше на психолог, но това не се лекува. Страх ни е да не стане нещо и в един момент да й посегне така, че последиците да са необратими", коментират близки до Пеева, които смятат, че тя заслужава нещо много по-добро от Явор.