Мъжкарят на родното кино – Асен Блатечки, който от години живее с идеята, че едва ли не може да „свали г@щите“ на всяка, която си пожелае, започна сериозно да притеснява най-близките в обкръжението си. Особено след категоричната си раздяла с Диляна Попова, от която е и синът му Борил.

 

След поредица раздели, събирания, връщане при бившата му Катерина Горанова, повторна раздяла с нея и поредно завръщане при Диляна... най-накрая Блатечки отсече – остава сам и си гледа работата и кефа!

 

Този път Диляна не протестираше ни най-малко, защото явно и на нея вече отдавна й бе дошло до гуша от липсата на нормално и стабилно семейство и мъж, на когото да се опре. Защото Блатечки може да е добър баща, но определено е кошмарен партньор.

 

Както знаем, манекенката се отдаде на подрастващия си син, на пътешествия, а и загатна за нов мъж в живота си. Докато Блатечки сменя мацки като носни кърпи в извънработно време.

 

Именно в това е тревогата на близките му приятели, които са категорични, че това ще му донесе нещастие.

 

„През просото го е подкарал, но е още млад. След някоя и друга годинка, десетилетие дори, като одъртее, ще реве и коса ще скубе (ако му е останала). Тогава ще си даде сметка какви жени е изпуснал – и в лицето на Диляна, и на Катерина. Ще се превърне в едно самотно старче. Колко пъти му го повтаряме, но не ще да чуе“, ядосват му се аверите.