Благой Георгиев се подготвя усилено за участието си в „Сървайвър“.

 

Снимките за приключенското шоу, което се завръща в ефира на bTV започват съвсем скоро.

Всички известни лица, които ще вземат участие в надпреварата тази година, са получили своите хонорари – някои повече, други по-малко… Рекордьор по заплащането се оказа не кой да е друг, а бившият футболист Благой Георгиев.

 

Благой Георгиев лапва 400 бона от „Сървайвър“

Според неофициално потвърдена информация, Джизъса се е съгласил да влезе в риалитито срещу „скромната сума“ от 400 000 лв.

Той е получил 150 бона предварително, а оставащата сума ще получи на два транша.

 

Към днешна дата Георгиев се е заел с усилени тренировки за предстоящото му участие и вече е свалил 25 кг. Ежедневните тренировки бившият на Златка Райкова споделя в профила си в Инстаграм, където е доста активен.

 

Прави впечатление, че съпругата му Полина Спасова също му прави компания като тича с него. Тя обаче не се подготвя за физически изпитания, а само поддържа форма.

За да може някой от участниците да грабне титлата „Последният оцелял“ ще трябва да покаже комплексни качества като физическа сила, находчивост, устойчива психика, стратегическо мислене и комуникативност.

 

Феновете на риалитито ще са тези, които ще определят всяка седмица кой от участниците ще продължи напред, както и големия победител в края на сезона.  

Близки до Георгиев издават, че се е амбицирал да победи, а и физическата му подготовка е на ниво. Освен това бившият футболист вярва, че Господ ще му помогне да се покаже в най-добрата светлина.

Източник: Уикенд