Иво Аръков, Кирил Ефремов, Иван и Андрей, Николаос Цитиридис и Тото са малка част от любимците на родната публика, които тази събота, 10 юни от 15 часа ще бият дузпи и ще си подават пасове в зала Универсиада по време на благотворителен турнир, организиран от футболната и тв звезда Благой Георгиев.

 

Благотворителен турнир за деца сираци организира Благой Георгиев

"За мен е чест и привилегия да Ви поканя на благотворителния мач/концерт с участието на много български спортисти, певци, актьори, златните момичета, инфлуенсъри и легенди от близкото минало!", сподели победителят в Survivor пред наш репортер.

 

Благотворителен турнир за деца сираци организира Благой Георгиев - Снимка 2

Целта на проявата е да се съберат средства за деца без родителски грижи и стимулиране на здравословния начин на живот.

 

Благотворителен турнир за деца сираци организира Благой Георгиев - Снимка 3

Водещи на благотворителния мач ще бъдат красивата водеща на bTV Натали Трифонова и Ники Кънчев. Публиката ще подгряват “Златните момичета” от ансамбъла по художествена гимнастика на Илияна Раева, фолк звездата Татяна, която ще зарадва публиката с новата си песен и колегата й Тони Стораро. Сред гост звездите са още Торино & Пашата, както и Murda Boyz.

 

Благотворителен турнир за деца сираци организира Благой Георгиев - Снимка 4

Всички участници и гости на футболния турнир участват изцяло на добра воля и ще призоват гостите да отворят сърцата си за децата без родителски грижи.