Една от емблематичните фигури в българското кино - Михаил Билалов, застава пред камерата в най-новата рекламна кампания на Black Ram, която вече се върти в ефира на телевизиите. В клипa актьорът предприема пътуване към корените на легендата за черния овен, преплитайки символиката му с предизвикателствата на актьорското майсторство.

Режисьор на проекта е Димитър Митовски, създателят на култовия сериал „Под прикритие", където Билалов блестящо пресъздаде образа на Джаро. За визуалната естетика отговаря талантливият оператор Радослав Гочев. Рекламата се излъчва във вечерния пояс след 22:00 часа по BTV, Nova и Евроком.

 

Black Ram затвърждава позицията си като водещ избор на българския пазар за уиски. Отличителните характеристики на марката включват минимум тригодишно отлежаване в дъбови бъчви и стриктен качествен контрол при създаването на всяка партида. Международното признание за Black Ram се потвърждава от престижни награди, включително златен медал от Global Travel Retail Masters, както и успешното присъствие на над 20 международни пазара