Бившият PR на бизнес организацията ПП Диана Дамянова ги срина със земята по повод мълчанието на "Харвардците" относно скандалното поведение на съветника на министър на отбраната Мустафа Емин. Тя посочи, че в модерното време – ако си "демократ", изглежда моралът за теб не важи.

Дамянова сподели и някои размисли относно този феномен. Тя изрази загриженост, че някои хора, които се представят като част от "демократичната общност", се държат безкритично към политическите дейци на своята партия, независимо от техните действия. Също и отбеляза, че в социалните мрежи съществува сериозна по размер група, готова да защити своите лидери с безрезервна вярност, като цензурират и трият всички коментари и мнения, критикуващи партията или лидерите й. „Лелките на нейната възраст“ бранят така партийния им водач, че ако някой каже нещо срещу него, едва ли не би било началото на световна война, допълва тя.

Бившият пиар на ПП Диана Дамянова ги попиля: „Тези демократи правят платена любов“

Диана Дамянова отбеляза, че представители на "демократичната общност" бранят и подкрепят с телешки възторг и пълна липса на критичност партийните си вождове, дори и въпреки правенето на платена любов.

В заключение бившата пиарка на ПП сравни ситуацията с едни отминали времена, когато „партията е винаги права, дори когато съгреши“. Саркастично посочи, че вече не е част от тази "демократична общност" и може би се счита за "руски агент" заради подкрепата си към медиците от Пирогов в скандалния случай с Мустафа Емин.

Източник: narod.bg