Голямата любов на нацепения ММА боец - Недко Недев и Тита се оказа толкова голяма и толкова истинска, че той си хвана друга за няма и седмица от раздялата с певицата. Чувства ли са, да ги опишеш, коментират в мрежите...

Бившият на Тита като нерез с новата си: Тя пърха с мигли и го слуша! (виж СНИМКИ на надарената Пепи)

Новата на Недко, както се разбра, се казва Пепи Баева и си прилича с Тита в няколко неща - в устните и в балконите. Пепито си а надула видимо джуките с хиалурон, но за бюста можем само да гадаем дали е натурален, или силиконов.

Шансът Недко да попадне на втора толкова естествена в гръдната обиколка мадама обаче, е равен на нула, така че вероятно това в пазвата на Баева е напъхано допълнително. Но не в това е темата.

Бившият на Тита като нерез с новата си: Тя пърха с мигли и го слуша! (виж СНИМКИ на надарената Пепи) - Снимка 2

Близки до боеца подшушнаха, че новата на Недко била идеална за него - хем добра за леглото, хем послушна и сговорчива. Въпросната се занимава с козметика и грим като явно много се впечатлила, че именно половинката на Тита я забива. И, разбира се, му пуснала веднага.

"Страшна двойка са. Той си се държи с нея като нерез - като е гневен й вика, може да я направи на две стотинки, а тя само мига и мълчи като риба. Перфектната кукла е, друг е въпросът колко време ще ги бъде", коментират източниците.

Бившият на Тита като нерез с новата си: Тя пърха с мигли и го слуша! (виж СНИМКИ на надарената Пепи) - Снимка 3

А колкото до Тита, тя също не остава по-назад и се изфука с огромен букет от кървавочервени рози, изпратен й от напорист обожател, когото видимо харесва.