В последно време видът на бившия спортен министър от правителството на Симеон Сакскобургготски – Лучано, е доста болнав. Макар все още да няма навършени 60 години, изглежда като грохнал старец. Осанката и походката му също са като на човек, пенсионирал се през миналия век.

 

Всъщност всеизвестна тайна е, че често злоупотребява с алкохола, при това от дълги години и очевидно резултатът е налице. За никого не е тайна, че често пъти той се налива още от обяд и от повече от две десетилетия поглъща поне по литър концентрат.

 

Бившият министър на спорта има болнав вид

Ресторантьорът бе изловен да се разхожда в центъра на София. Синята риза, която преди време очевидно му е била по мярка, сега му стои като харизана. Видимо измършавелият бивш политик върви прегърбен и на малки крачки, а сбръчканото му лице издава огромно страдание.

 

Лучано бе придружен от непозната на широката общественост дама, която бе заложила на шалвари тип „Малкият Мук“, която похапваше с видима наслада от царевичните пръчици в ръцете й. Бившият спортен министър, чието име по паспорт е Васил Иванов също се почерпваше, но без да прекалява. И ако дрехите на Лучано безспорно отдаван не са виждали ютия, то поне обувките му бяха лъснати до блясък.

Източник: Уикенд