Бившата съпруга на Орхан Мурад и майка на Сузанита съобщи лоша новина за себе си. Оказа се, че ракът, от който преди време се беше излекувала, се е върнал отново - този път на другата й гърда. Преди дни тя е била оперирана в Турция, където лекарите са направили всичко, за да я излекуват и сега се надява на най-доброто.

Шенай, която вече не се води Мурад, а Кузева, призна, че връщането на болестта й не е случайно, а е предизвикано от огромния стрес, на който е била подложена по време на развода с Орхан.

"Никой няма представа през какво преминах. Той ми взе всичко, остави бе буквално без една стотинка, съсипа ме. Мъжът, на когото посветих най-прекрасните си години, когото дарих с дъщеря, на когото съм помагала и зад чийто гръб съм била винаги... точно той да ми причини това?! Но не се учудвам, защото истината е, че през целия ни брачен живот нито веднъж не съм се почувствала наистина обичана и щастлива с него", сподели Шенай Кузева.

В момента тя е щастлива с нова любов, която смята, че Бог й е пратил като подарък за тегобите. Става дума за германец, с когото се запознала след преместването си да работи в Германия. А дали ще се венчаят, още е рано за такива планове.