Несъмнено, ако в страната ни бе учредена награда за най-бързо набираща скорост звезда, то тя щеше да отиде при Владимир Зомбори. Тази година телевизиите са напът да се избият за него. Той регистрира безапелационна победа в шоуто на Нова тв „Като две капки вода“ след участието му в сериала „Вина“. Наесен пък ще е водещ на „Гласът на България“, след като bTV успя да го отмъкне от конкуренцията, за да го вкара в музикалния си формат, в който му партнира Боряна Братоева.

 

По всяка вероятност офертата за водещ на „Гласът“ е била получена от Зомбори още по време на участието му в „Капките“, а договора вероятно е подписал броени дни след финала. До момента младият актьор се свързваше предимно с проекти на Нова тв и БНТ, но изглежда нещата вече са се променили.

 

Припомняме, че в началото на кариерата си Зомбори се пробва в „Х Фактор“, но отпадна на концертите на живо, защото както сам призна, се притеснявал да пее пред публика. След участието му в „Капките“ тази пролет на всички стана ясно, че актьорът е успял да преодолее този проблем.

Изглежда bTV са наблюдавали изкъсо триумфа му и след „Капките“ и са побързали да го спечелят на своя страна, вместо да го оставят на конкуренцията. От септември той ще заеме мястото на Иван Тишев, който бе водещ на „Гласът на България“ в три поредни сезона, но не успя да впечатли публиката.

 

Голяма част от зрителите, които до момента не са следили „Гласът“, очакват с огромен интерес старта на шоуто в новия му сезон, за да се насладят отново на Зомбори. Това ще е третото му ключово участие в голям проект в трета национална телевизия тази година. Според мнозина актьорът е толкоз талантлив, че е трябвало да го поканят в журито, вместо в ролята на водещ.

 

Както вече стана ясно, до него ще е колежката му Боряна Братоева, около която няма кой знае какви вълнения, но пък открай време е сред любимите лица на bTV, които я лансират във всевъзможни проекти. И тя като Зомбори, е откритие на Маги Халваджиян.

 

Както е известно, Боряна е гадже на доскорошния водещ на вечерното шоу на телевизията – Николаос Цитиридис. Смяташе се, че може да водят заедно някое предаване, но очевидно Боряна държи да блесне сама, вместо просто да отразява блясъка на половинката си. На мнозина им е трудно да си я представят в развлекателен формат, тъй като обикновено са свикнали да я виждат на екрана в драматична светлина – сериозна и дори сърдита.

 

В журито на новия сезон, както и миналата година ще са Мария Илиева, Дара и Иван Лечев, а мястото на Миро ще бъде заето от Влади Ампов – Графа.

Източник: Уикенд