Емил Колев нашумя в последните дни с връзката си с кандидата за кмет на София, който на първи тур спечели изборите, но предстои балотаж. Емо е фитнес инструктор и именно на работа си набелязва „жертвите“, които развращава и за нула време фалира.

Безпощаден! Емил, който обезчестява кандидат-кмета на София, разбива семейство след семейство за пари! Деца остават без баща заради него (СНИМКИ)

Най-безскрупулното в случая е, че Колев почти винаги се забърква с женени мъже, които имат деца. Не му пука, че така разбива семействата им и оставя децата без баща у дома.

Точно такъв е случаят и с Васил Терзиев. Новоизлюпеният политик е бил щастливо женен и с деца, когато във фитнес залата е прелъстен от Емил, който му показал мускулите си и Васо Ухото без малко да припадне от възбуда.

Безпощаден! Емил, който обезчестява кандидат-кмета на София, разбива семейство след семейство за пари! Деца остават без баща заради него (СНИМКИ) - Снимка 2

Самият Емо също е женен, но това не го спира да мърсува. Не подбирал с мъже или с жени да изневери на съпругата си Джулия, стига да са богати.

Колев на практика е жиголо, тъй като търсел само заможни господа или госпожи, които да му плащат за сексуалните услуги. Васил Терзиев например го бил назначил на фиктивна длъжност в една от фирмите си със заплата от 15 000 лв. Оказва се, че Емил го задоволява анално и орално срещу 15 бона на месец. Отделно му плащал всички сметки в заведенията.

Безпощаден! Емил, който обезчестява кандидат-кмета на София, разбива семейство след семейство за пари! Деца остават без баща заради него (СНИМКИ) - Снимка 3

Емил го играел мъжкарят във връзката си с Терзиев, но не навсякъде е така. Ако се залюби с някой богаташ, който е активен гей, Емо нямал нищо против да продаде задните си части. Тогава обаче тарифата му се покачвала.

За безпощадния Колев стана ясно от един от бившите му любовници, който се казва Александър. Младежът работи в „Райфайзенбанк“ и е много огорчен, че след като Емил му изцедил банковата сметка докрай, го зарязал, за да търси друг, който плаща добре.

Безпощаден! Емил, който обезчестява кандидат-кмета на София, разбива семейство след семейство за пари! Деца остават без баща заради него (СНИМКИ) - Снимка 4

Външният вид на Емил Колев лъже. На пръв поглед изглежда добре сложен мъжага, а всъщност е „мека китка“, който разбива семейства за пари.

Източник: Crimesbg.com