Златка Райкова – Хатчатрян не само е лека жена с долнопробно излъчване, но и измамница в професионален план. Тя печели хиляди левове на гърба на заблудени хора, които са работили здраво през живота си, за разлика от нея.

Оказва се, че изрусената „бръмчалка“ мами клиентите си. Тя продава дрехи на съвсем нереални цени. Създава впечатление у хората, че тоалети, носени само един сезон, са чисто нови и ги пуска на цени като нови, а всъщност са втора употреба.

Вече няколко жени се оплакаха, че роклите, които са закупили от Златка, са носени. Райкова не го е упоменала в магазина си, а разчитала на будали, които няма да забележат. По-мнителните обаче са забелязали, че същите рокли ги е имало и в предишни колекции на новата арменска булка, което значи, че само цената им е като на чисто нови.

Златка правела този номер не само с дрехите, но и с часовници, обувки и т.н. За да „лапне“ повече пари, заблуждавала клиентите си по най-наглия начин.

На практика по този начин е спестила пари за сватбата си. Както стана ясно, Златка и Карен са се изръсили с около 70-80 хил. лв., за да се венчаят. Значителна част от тази сума е била платена от семейството на арменеца, което е доста заможно, но все пак някаква част е дала и Райкова. Нейната част е била спестена с помощта на измама.

Източник: Crimesbg.com