Китаристът на „Ку-ку бенд“ от няколко дни стана за посмешище на цяла Враца. След като бе уловен пиян зад волана, стана ясно, че целият морал, за който претендираше Слави Трифонов в последните години, са приказки на вятъра.

Дрегерът е отчел 0,54 промила, което не е чак толкова много, но пак е кощунство спрямо минувачите. Да не говорим, че всичко това се е случило през деня и е можел да блъсне с автомобила си някое дете, което се е забягало.

На Годжи очевидно не му пука, че е застрашил човешки животи, защото няма намерение да спира да шофира. Музикантът имал против да му вземат шофьорската книжка за 3 месеца, какъвто е редът.

Хората във Враца се възмущават от постъпката на Георги Милчев. Причината е, че вместо да дава пример на подрастващото поколение, тъй като е сред най-известните врачани, той става за резил и срами не само себе си, но и целия екип на Слави Трифонов, който и без това в последните месеци е подложен на убийствени коментари и критики.

Годжи прехвърли 50-те години и е недопустимо за човек на такава зряла възраст да сяда зад волана след употреба на алкохол. Явно китаристът се е самозабравил от славата и парите и смята, че е над закона. Е, оказа се, че не е.

Милчев е бил спрян от КАТ след сигнал от случаен човек на тел. 112. Той го видял да консумира алкохол в заведение и после да се качва в колата си.

Срамота е да се вършат такива неща от хора, които са били обичани от няколко поколения. За съжаление, има много примери в тази насока. Максим Стависки е най-жестокият от тях. В случая на Годжи му се размина леко заради буден гражданин.

Източник: Crimesbg.com, Bulnews.bg