“Току що Тони Иванов (бел.ред. – известен с прозвището Тони Парфюма) е задържан от СДВР. Той е сочен от прокуратурата за един от заговорниците срещу Гешев. Това задържане се случва в условия на предходни тежко опорочени процесуално-следствени текстовия и обосновано предположение за подхвърлени доказателства на адресите на лица сочени за членове твърдяно ОПГ! По казуса има висящо дело пред ЕСПЧ”. Това напика преди час в личния си фейсбук профил разследващият журналист на “Бърд” Димитър Стоянов.

 

В нова публикация, минути по-късно, журналистът дава и важни уточнения.

 

“Тони Иванов, представян от прокуратурата като Тони - Парфюма е задържан днес от служители на СДВР. Той е сред сочените от държавното обвинение „заговорници“ срещу Иван Гешев, в качеството му на главен прокурор. Налични са данни, че процесуално-следствените действия срещу Иванов, както и срещу останалите членове на твърдяната организирана престъпна група, са тежко опорочени. Има обосновано предположение, че „откритие“ на адреса му, както на този на Дилиян Георгиев ‚доказателства“ са подхвърлени там от претърсващите органи по схемата на Пепи Еврото – „ако няма доказателства, ще донесем“. На скоро ЕСПЧ допусна жалбата на Иванов срещу действията на прокуратурата, което само по себе си свидетелство за наличието на тежки нарушения, допуснати от държавния орган”, написа Стоянов.

 

Белезници! Арестуваха Тони Парфюма в СДВР

 

Тони Парфюма придоби скандална известност след като ченгета му щракнаха белезници на бул. България в началото на годината. По-късно униформени нахлуха в къщата на зловещата бизнес дама Мила Георгиева, известна като Кървавата Мила, която е била обитавана от Иванов.

 

Белезници! Арестуваха Тони Парфюма в СДВР - Снимка 2

 

За Тони Парфюма в ъндърграунд средите се говори, че е в хомосексуална връзка с ключов министър, а благодарение на близостта им, той е извършвал редица данъчни и акцизни престъпления, имал е и причастност към трафика на цигари.

 

Белезници! Арестуваха Тони Парфюма в СДВР - Снимка 3

 

Друга клюка свързва името на Иванов със скандалната Любина Петрова, бивша съпруга на Пепи Еврото, който по настоящем е в неизвестност.

 

Преди няколко седмици Тони Парфюма смени профилната си снимка във Фейсбук със знамето на Палестина, обявявайки се в защита на терористите от Хамас.

 

Очаквайте подробности.

Източник: crimesbg.com