Явно кризата и сложната ситуация не е повлияла на Здравко Ананиев – баща на Лена Бориславова. Той се занимава с бизнес, като вече спокойно може да се титулова, като милионер. Финансовият отчет на фирмата му за 2021-ва година и на една от фирмите му показва приходи за малко над 900 000 лева.

Столичанинът Здравко Ананиев притежава две търговски дружества, които носят имената носят инициалите на 2-те му дъщери Лена и Маргарита – МЛ-92 ЕООД и МЛ-98 ЕООД.

МЛ-92 ЕООД е с приход от почти един милион за 2021-ва година, когато дъщеря му Лена се впуска в политиката и става говорител на правителството и приближена на действащия тогава премиер Кирил Петков. Фирмата се занимава с търговия на консумативи за медицината, а близка такава дейност развива и МЛ-98.

Освен 2-те изцяло негови търговки дружества таткото на Лена е съдружник и в дентален център в София, занимаващ се с образна диагностика, рентгенова такава, лечение, консултации и други подобни.

Също така има е в управлението на лаборатория в Сливен, където действа с още 3-ма души партньори.

До момента Бориславова старателно се опитва да крие личния си живот и семейството й от прожектора на медиите. Тя се е показвала публично единствено с по-малката си сестра Маргарита, която е лекар в столицата на Франция.

Все пак преди дни годеникът на Лена, с когото са заедно от 9 години сподели, че вече обмислят вдигане на сватба.

Източник: pik.bg

Бащата на Лена стана милионер (СНИМКА)

Бащата на Лена стана милионер (СНИМКА) - Снимка 2