Оказва се, че както всеки, така и Башар Рахал си е намерил майстора в лицето на новата си изгора – актрисата Райна Караянева.

 

Страдащата от обсесивно-компулсивно разстройство го държала на къса верижка. Казано с други думи – Рахал е мъж под чехъл, издават хора от близкото му обкръжение.

 

Характерът на крехката блондинка е много властен и обича да налага мнението си. Тя забранява на артиста с ливански корени да излиза без нея и непрекъснато го юрка да ходят по екскурзии и луксозни почивки в чужбина. Освен това е маниачка и на тема чистота, от което пък страдал благоверният й.

 

Райна е споделяла, че има обсесивно-компулсивно разстройство – мие си ръцете по много пъти на ден и държи всичко около нея да е стриктно дезинфекцирано. На Башар му е забранено да влиза в къщата им с обувки и веднага го кара да се преоблича с домашни дрехи, да не би случайно да изцапа. Ако докосне нещо, което според нейните представи е мръсно, Рахал трябвало незабавно да си натърка ръцете със сапун. Актьорът и режисьор се оплакал пред познати, че никак не му било лесно да живее с Караянева, но угаждал на прищевките й, защото я обичал.

 

Още в ученическите си години красавицата била обзета от какви ли не мании. Първо развила анорексия в стремежа си да е слаба като вейка, после пък се пристрастила към пластичната хирургия – лягала е повече от 12 пъти под ножа, за да оправя носа си. Тя от дете не харесвала обонятелния си орган и за първи път се подложила на операция едва на 17 години. Без знанието на родителите си, блондинката направила интервенцията при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили други операции, за да се оправят нанесените щети.

 

Неотдавна Караянева отново посети Турция за поредната корекция на обонятелния орган, който вече е съвсем орязан и е с миниатюрни размери.

Башар е известен с многобройните си авантюри с различни красиви актриси, сред които Ралица Паскалева и Елен Колева, но само последната му тръпка Райна успя да се задържи толкова дълго, че даже се качи и на главата му.

 

Двамата се запознаха покрай съвместната им работа в „Лотария България" – Башар бе водещ на шоуто, а манекенката се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 години по-млада от него, но това не им попречи да започнат интимна връзка.

 

Отношенията на Райна с актьора вече са доста сериозни. Те не само са неразделни, а и живеят под един покрив. Башар я запозна с дъщерите си и дори я уреди с роля във филма „Завръщане", на който е продуцент.

 

Двойката често пътува по света и у нас. Стройната хубавица обича да публикува снимки от пътешествията си в социалната мрежа, позволява си да пуска и любовни кадри с Рахал. Последно бяха в Париж и се насладиха на романтичната обстановка във френската столица.

Източник: Уикенд

Башар Рахал си намери майстора – гадже с психическо разстройство го върти на малкия си пръст