Лятото на 2023-та планетите Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Венера и Меркурий започват ретроградно движение. Това, което ни остава е да свикваме и да приемем реалността такава, каквато е.

Банкрут и раздяла през лятото за 3 зодии

Неприятната новина според астролозите е, че някои ги очаква трудно лято именно заради ретроградните движения на планетите.

В летния период планетата на любовта и красотата Венера ще бъде ретроградна, което може да доведе до загуба на пари, емоциите в настоящата връзка да изчезнат необяснимо рязко, а дори и да се появяват любовници от миналото.

Банкрут и раздяла през лятото за 3 зодии - Снимка 2

Астролозите твърдят, че между 22-ри юли и 3-ти септември ще прогледнем и ще бъдем по-наясно със себе си. Това при много хора ще доведе до прозрение, че връзка, в която се намират в момента не ги удовлетворява.

Меркурий ще продължи ретроградното си движение от 23-ти август до 15-ти септември. Тогава се предвиждат всякакви досадни житейски проблеми – един след друг.

Промените засягат основно следните зодии:

 

Рак

За раците периодът определено няма да е лесен. Ретроградната Венера ще засегне парите и ценностите им.

 

Дева

Перфекционистите от представителите на зодия дева не обичат нещата да не се движат по предварително направения план. Очаква се Марс и Сатурн да се противопоставят, което ще доведе до загуба на самочувствието.

 

Водолей

Те ще бъдат изправени пред големи изпитания. Сатурн ще предизвика голямо напрежение от 19-ти юли и чувството за несигурност ще обхване дори и финансите.

 

Източник: blitz.bg