Първата публично известна българска порно актриса - Диана Габровска, която в портфолиото си вече има цели 10 еротични ленти, предприема корекция на визията си. За изненада на хилядите й почитатели, тя няма да подменя силиконовия си бюст, а ще заложи на нова циркониева усмивка. Макар да е продуцирана от известна гръцка платформа, Диана е категорична, че нито в Гърция, нито в Турция, а единствено в клиниката на Ванко 1 - V1 Dental Clinic - ще получи най-безупречните резултати.

 

Българската порно кралица Диана Габровска се тунингова за Оскар при Ванко 1

Самият Иван Главчев изрази задоволството си от този факт, като се изказа ласкаво за Габровска, наричайки я почетна пациентка и най-красивата ни актриса. Това, че тя решава да инвестира именно в нова усмивка, а не в силиконов тунинг, говори за това, че вече само еротиката не е достатъчна без очарователна усмивка.

 

Българската порно кралица Диана Габровска се тунингова за Оскар при Ванко 1 - Снимка 2

Екс кандидат-кметицата от Момин проход, чиито публикувани голи фотоси преди локалните избори през октомври 2019-а опропастиха политическата й кариера съвсем скоро ще изкушава аудиторията си с новите си циркониеви зъби. Следим за резултата и непременно ще ви го покажем с цензура или без.

 

Българската порно кралица Диана Габровска се тунингова за Оскар при Ванко 1 - Снимка 3

И след като на мащабен еротичен фестивал, провел се в Атина през юни тази година, българската порно кралица грабна голямата награда, то с новата си усмивка ще бъде готова за “Оскар”. Ванко 1 е категоричен, че тя има необходимите качества, милионна аудитория, която я обожава, както мъже, така и жени, и с последни щрихи върху усмивката й ще покори световни висоти!