“Победа” АД представи впечатляващото си портфолио от бисквити, вафли, бонбони, кексове и кроасани на най-голямото изложение в света за захарни и сладкарски изделия  – ISM 2024, гр. Кьолн, Германия.

 

Любимите на поколения българи бонбони “Черноморец” покориха ценителите на сладките изкушения и шоколадови наслади по време на най-голямото изложение в света за захарни и сладкарски изделия  – ISM 2024, гр. Кьолн, Германия. Там “Победа” АД представи актуалното портфолио на компанията, включващо продукти в категории: Тунквани и Нетунквани бисквити, Тунквани и Нетунквани вафли, Мини кексове и Кроасани. Представени бяха и нови продукти, следващи тенденциите в бранша.

 

Безспорно най-голям интерес предизвика легендарния бранд бонбони “Черноморец”, който спечели сърцата на ценителите с впечатляващата си рецепта, съчетаваща нежността на фин фъстъчен крем, свежи портокалови корички и криспи, правещи вкуса вълнуващ и разпознаваем.

 

Изключителната прецизност и любовта, които майсторите-технолози на “Победа” АД влагат в направата на легендарните бонбони, привлякоха известната с перфекционизма си немска публика, ето защо не след дълго “Черноморец” се очаква да станат част от асортимента на водещи търговски обекти в Германия.

 

Наред с бонбоните, в рамките на ISM 2024, екипът на „Победа“ АД представи актуалното портфолио на компанията, включващо продукти в категориите: Тунквани и Нетунквани бисквити, Тунквани и Нетунквани вафли, Мини кексове и Кроасани. Представени бяха и нови продукти, следващи тенденциите в бранша.

 

С дългогодишния си опит на експортни пазари, търговските представители на родния производител отново създадоха нови бизнес възможности и демонстрираха, че „Победа“ АД с право се нарежда сред най-добрите производители от хранителния бранш на стария континент.