Окончателния край на отношенията си с Диляна Попова оповести Асен Блатечки, като при това го направи лично в телевизионен ефир. Оттук нататък няма иди ми - дойди ми, няма вярно и невярно. Попова и мачото на родното кино не са заедно отдавна, а голямата новина е, че до Блатечки има нова жена.

Асен Блатечки в ефир: Има нова жена до мен, но това не е брюнетката от снимките! (ето коя е + още подробности)

Той самият обяви това пред камерите, но уточни, че въпросната не е тъмнокосото момиче, с което бе заснет да се весели с компания преди седмици.

"С това момиче не ме свързва нищо повече от познанство, хората са се объркали от една снимка. Но не съм сам, да. Ето тук е времето и мястото да кажа, че имам нова жена до себе си, с която се разбираме чудесно, кефи ни да сме заедно и мисля, че ще продължим.

Това, което ще кажа също е, че няма да се женя, така че не ме питайте за брак и сватби. Никога не съм правил тази грешка (смее се) и не смятам да я направя на дърти години", заяви Блатечки. Новата му приятелка, разбира се, е по-млада от него и красива - той си е ценител на хубостта отдавна.

Въпреки връзката си обаче, Асен не пропуска да се грижи за сина си от Диляна и с Борил са много близки. "Всеки път като пътувам по работа и бързам да се върна, за да съм с него. Той ме кара да напукам, но това ме молеше и щерка ми Катето като беше малка", разказва Блатечки.