Новата изгора на Асен Блатечки е далеч от определението красива. Несъмнено тя не може да догони по красота майката на сина му – моделът Диляна Попова.

 

Това накара потребители на социалните мрежи да отбележат, че актьорът категорично е развалил вкуса си към хубави жени, който преди години бе безпогрешен.

Първата съпруга на Блатечки – Катерина Горанова, също е много красива.

 

Предвид факта, че той неведнъж е заявявал, че никак не му е до нови сериозни връзки и няма намерения да си надява отново хомота, бихме могли да приемем, че новата му изгора е временна забежка и поради тази причина не обръща особено внимание на външния й вид.

Повече от очевидно е, че той не гледа сериозно на нея.

 

При все, че вече е на средна възраст, лошото момче на българското кино изглежда няма намерения да се откаже от имиджа си на плейбой и ще продължи да бройка жените, докато може.

 

Припомняме, че раздялата между него и Попова дойде миналата година, след като се понесоха слухове, че й кръшкал редовно. Въпреки раздорите помежду си, двамата поддържат привидно добри взаимоотношения и поделят грижите за наследника си.

 

Припомняме, че любовта им пламна на снимачната площадка на „Стъклен дом“, макар и двамата да отричаха яростно връзката си.

Блатечки дори бе изгонен от дома си, след като стана ясно, че Диляна е в очакване на дете от него.

Източник: Уикенд

 

Асен Блатечки падна изненадващо ниско

Асен Блатечки падна изненадващо ниско - Снимка 2

Асен Блатечки падна изненадващо ниско - Снимка 3