Изгората на Димитър Рачков – Анита Димитрова претърпя инцидент.

 

Преди броени дни тя се разходи из столичен мол, но отдалеч се виждаше лепенката на скулата й в съчетание с тежък грим като за снимки на фолк клип. Въпреки това обаче не беше успяла да скрие контузията си.

 

Анита на Рачков се контузи

Посетителите на търговския център, които я разпознавали, се побутвали един друг и се питали какво ли я е сполетяло. Никой от тях не допуснал дори, че Рачков може да й посяга, още повече, че той е лудо влюбен в нея. Поради тази причина се предполага, че най-вероятно е направила някаква операция на скулите или пък е минала през някакви други подобрения и сега се възстановява.

 

За никого не е тайна, че 23-годишната Анита има множество тунинги по себе си. И макар да ходи с тежък грим, то по хлапашкото й поведение си личи, че все още е млада. Тя не работи и уплътнява времето си с разходки из моловете и курсове в областта на банковото дело, мениджмънта и лидерските умения. Специализираните уроци целят по-лесно намиране на работа в областта на банковата сфера, маркетинга и финансите, към които се е ориентирала амбициозната изгора на Рачков.

 

Блондинката се е устремила към висока позиция, след като завърши УНСС. Тя премина и задължителния стаж във финансова институция и в момента е в търсене на работа, която е със стартова заплата поне няколко пъти над 1000 лв. тъй като тази сума не би стигнала само за гориво на джипа й.

 

Именно Рачков я убеди да се изучи и да е независима, тъй като искал блондинката да е за пример и да му завиждат не само за красотата й. Хора, общували с нея разкриват, че тя наистина е доста начетена, което за нейното поколение е огромна рядкост.

Източник: Уикенд