Майор Ани Младенова е потънала в траур. Славната лична медсестра на Тодор Живков скърби неутешимо за мъжа си, който наскоро загубил битката си с коварно онкозаболяване. Двамата живяха щастливо дълги години в Банкя, а сега в къщата им се е настанила тъгата.

 

„Няма го вече съпруга ми, почина преди 2 месеца. От 3 години се бореше с рак на панкреаса, който за съжаление не успяхме да надвием. Загубата ми е огромна, но гледам да се държа. Синът, снахата и внучето са до мен и ме подкрепят да не рухна“, ридае легендата от УБО.

 

Ани Младенова погреба мъжа си

Онкоболният мъж на Ани имал сериозно изпитание в разгара на пандемията. Тогава пипнал КОВИД-19 и състоянието му изисквало спешна хоспитализация.

 

Житейският партньор на знаменитата Татова сътрудничка поддържал температура от 39.6 градуса, но категорично отказвал да влезе в болница.

 

Отчаяна, че любимият й не се подобрява дори с антибиотици, майор Младенова решила да търси помощ от нашумелия доц. Атанас Мангъров. Била чувала, че само той лекува болни от КОВИД-19 в домашни условия, затова издирила телефона му и му звъннала. Инфекционистът отказал визитация в Банкя, където е домът им, но й вдъхнал доза оптимизъм.   

 

Ани Младенова погреба мъжа си - Снимка 2

„Въпреки, че не поиска да дойде до нас, защото му бяхме далеч, ще съм му благодарна винаги. Този човек, на когото дори не се представих коя съм, ме успокои и след нашия разговор се чувствах напълно убедена, че половинката ми ще се справи с болестта. Голям професионалист е доц. Мангъров“, отбелязва медсестрата на Тато.

 

В крайна сметка съпругът й успял да се справи с коронавируса като по този начин си подарил още две години живот.

Източник: Уикенд