Анелия катастрофира тежко в ранното неделно утро на 19 август. Чалга дивата се опита да запази мелето в тайна и не сподели нищо по темата. Както стана ясно по-късно, катастрофата се е случила на главен път София – Варна, в района на с. Български извор. Шофьорът на певицата ударил друг автомобил, в който пътували семейство с две деца на 6 и 7 години. Едно от децата е откарано по спешност в „Пирогов“, където и до днес продължава да се бори за живота си.

 

Бащата на раненото дете обвини певицата за трагедията. „Пътувайки със семейството ми – жена ми и двете ми деца – Филип на 7 г. и Кристиян на 6 г., в посока от София към Орешак, малко след Български извор ме връхлетя автомобил „Ауди“, който се движеше много бързо“, разказва бащата на пострадалото дете. „Направих дясна маневра, за да избегна челен удар, но колата ме удари в лявата задна врата, което ме извади от пътя“, добавя той.

След като преглеждат детето в МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов" – Ловеч, то е откарано до болницата в Плевен, където е оперирано – с изваден далак, изрязано част от тънкото черво, с множество травми и огромна липса от плътта на левия крак. „Никой от автомобила не дойде да попита как сме! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота", възмущава се бащата на пострадалото хлапе.

 

Оказа се, че ден преди това Анелия е имала участие в Шумен. Тя се е прибирала след дискотеката, в която е пяла, и автомобилът й налетял на семейството. Първоначално бившата половинка на Коко Динев замълча, но после реши да проговори и да изкаже своята версия по темата.

 

„Болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейството. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад. Тъжното е, че бащата на детето, което в момента бере душа в болницата, си позволява да разпространява лъжи и заради това реших да ви споделя истината. Катастрофа имаше – в катастрофата освен те, участвахме и ние“, разказа Анелия.

 

Певицата поясни и каква е била причината да не отидат и да окажат помощ на семейството – бащата на детето е започнал да крещи, да рита автомобила й, да чупи стъклото, както и да отправя закани за отнемане на живот. Изпълнителката заяви, че той е дал положителна проба за наркотици, реагирала на амфетамин, а по-късно е бил отведен от полицията за втора кръвна проба.

 

Анелия обаче пропусна да спомене, че именно нейният шофьор е виновен за катастрофата, като е управлявал колата с поне 40-50 км над разрешената скорост.

 

„А кой е виновен за катастрофата? Защото предполагам, че щом шофьорът на другия автомобил е дошъл да рита твоята кола и да те заплашва, най-вероятно виновна си ти. И както аз, така и всички други, с твоята некадърност, ако застрашиш живота на детето ми, ще направя същото, че и повече“, пише й последовател във Фейсбук.

 

Поведението на Анелия възмути много хора, които я нападнаха, че отново се изкарва жертва и говори за това, колко била изплашена, а същевременно едно невръстно дете се бори за живота си. Фолк певицата обаче отново набляга на това, колко стресирана е нейната дъщеря, отървала се без драскотина.

 

„Извадих частично семейството си от колата. Детето ми беше изхвърчало от колата. От отсрещния автомобил никой не дойде да помогне и да съдейства", твърди Никола, който е шофьорът на другия автомобил. По думите му не е вярна информацията, че е употребявал амфетамин. „Пробата ми за алкохол беше отрицателна. Дадох и проба за наркотици. Не успях да изчакам пълния тест. От линейката ме извикаха и трябваше да тръгвам. Аз съм дал кръвна проба. Никога в живота си не съм употребявал наркотици и съм категорично против тези неща”, обясни бащата на детето, Той добави, че не би се учудил, ако Анелия с връзките, които има, фалшифицира пробата му и го изкарат наркоман.

 

Както е известно, има често употребявани лекарства, продавани със или без рецепта, които могат да дадат фалшиво положителен резултат при полеви тест за наркотици. Предстои да се изясни дали случаят е такъв и ако се окаже, че Никола не е бил под действието на наркотици, тогава цялата вина що падне върху шофьора на Анелия.

 

Припомняме, че това не е първият случай, в който фолкаджийката катастрофира.

Чалгарката претърпя инциденти през 2009 г., навръх Коледа през 2011 г., през 2012 г. и преди дни. Всички катастрофи са с джип „Ауди”. Първите три бяха с „Ауди” Q7, а последната е със същата марка, но модел Q8. Няколко дни след един от по-старите инциденти очевидец разкри, че виновен за пътнотранспортното произшествие е шофьорът й. Тя обаче отрече това и заяви, че благодарение на подчинения й са се ударили в мантинелата, вместо да предизвикат челен удар с по-тежки последствия, който причиниха няколко години по-късно...

 

На 8 март през 2014 г. Анелия отново катастрофира с каръшкия джип. След поредния нещастен случай, тя продаде возилото, тъй като й носело лош късмет. Малко по-късно заралийката си купи друг по-нов джип „Ауди” Q8, което шофьорът и помля в неделния ден.

Според запознати служителят на певицата е шофирал с поне 140 км/ч при ограничение от 90 км/ч. Именно той е причинил катастрофата, която първоначално се опитваха да потулят.

Източник: Уикенд