Варненската бръмчалката Анджела Ташева, на която се наложи да излезе по спешност от къщата на Биг Брадър поради здравословни причини, се оказа сравнително достъпна. Феновете на наперената мацка, скандализирала с участието си в риалитито, разкриват, че цената на услугите й е една от най-ниските тарифи в столицата – 600 лева. Вероятно обаче сега тарифата й ще се вдигне значително, макар Анджела да не успя да добута до финала.

 

Тук е моментът да отбележим, че загорелите мераклии плащат гореспоменатата цена за час. Ако обаче се случи така, че фенът да стигне до щастливия финал, преди спазареното време да е изтекло, услугата се смята за предоставена и пари не се връщат. В случай, че искаш насладата да продължи – плащаш още.

Запознати издават, че се държала доста рязко с онази част от клиентите си, които не харесва. В нередки случаи дори се случвало да ги ореже насред работата с тях, ако не е на кеф или пък изведнъж реши, че са отблъскващи и не й се занимава с тях. Дори и в тези случаи обаче, пари не връщала, твърдят препатили.

 

Варненката разкри в риалитито, че припечелва от еротични клипчета и снимки в платформата „Онли Фенс“, но това не е единственият й източник на доходи. Не крие и че е предоставяла интимна близост на най-големите й фенове, стига да предложат достатъчно пари.

 

Преди влизането й в риалитито 600 лева на час, са й били достатъчни. След като вече е национална звезда, занапред по всяка вероятност цената й ще се закръгли на поне хилядарка. Ако пък реши да налее бюста си с достатъчно силикон, че да е по-пищен, тарифата й ще скочи драстично.

 

Макар да е в бранша от около едва 2 години, тя очевидно е доста сръчна и оправна, след като бързо се е наложила и не може да се оплаче от липса на клиенти. След като навлиза в бизнеса в родната си Варна, шест месеца по-късно се мести в София.

„В столицата има повече възможности, а във Варна ми е скучно“, твърди нахаканата брюнетка.

 

Тъй като титлите й като еротичен модел, са всичко, което е постигнала в живота си, те са нейната голяма гордост. Разкрива, че преди време се зачудила защо да не си пробва късмета в „Онли Фенс“, след като така или иначе качвала снимки, постоянно й се сваляли, а и се задоволявали с тях, решила, че ще е добре поне да й плащат за това.

 

Рядко излиза от дома си – почти всичките й клипове са снимани в собственото й ложе, но не води клиентите си там. Пази апартамента, откакто преди време я ограбили във Варна, след като завела чужди хора на гости. Затова сега предпочита тя да ходи на гости, вместо да ги кани в дома си. Най-често обаче срещите й с мераклиите да вкусят от прелестите й, се осъществяват в хотели.

Източник: Уикенд