Андреа твърди, че през последните две години, след раздялата й с Кубрат Пулев, животът й преминава под знака на стреса и тормоза.

При последното си словоизлияние в Инстаграм преди няколко дни, тя намекна, че дискомфортът й е свързан с бившия й годеник. 
От думите й обаче широката общественост стига до извода, че двамата не са прекратили съвсем отношенията си, при все, че уж са официално разделени.

Тя изрева, че с Кобрата са разделени от две години, но разликата помежду им е, че той продължил живота си, а на нея не й позволил.
Дори обмисляла преместването си в чужбина, за да може да намери половинката си и да открие щастието. Вероятно си спомняте, че Андреа неведнъж е заявявала, че е готова за семейство, но с правилния мъж. Очевидно обаче среща сериозни затруднения в намирането му.

Мнозина от феновете й я попитаха дали вече е успяла да преживее Кобрата, с когото бяха заедно цели 13 години. Тя обаче изненада всички с отговора си, че няма какво да му преживява, допълвайки, че той има свой живот, деца и т.н. 

Същевременно Андреа скандализира с признанието, че докато Пулев има деца от други жени, я моли да си направят свои. А след това, ще направи още деца на нови жени. В този ред на мисли, тя предпочете да замълчи, заявявайки, че няма какво да каже по темата за морала, патриотизма и семейните ценности на боксьора. 

Според нея, въпреки, че има доста разголени снимки в Инстаграм и е чалгарка, държи много повече на тези неща, отколкото той, защото семейството й я е възпитало по този начин.
Това далеч не е първата емоционална изповед на Андреа в Инстаграм. През май тя шокира всички с новината, че Пулев има незаконно дете. В чалга средите се носи мълвата, че била афектирана, когато направила това разкритие, тъй като тъкмо научила шокиращата и за нея самата новина.

Тя се разочаровала толкова много, че този път не успяла да се стърпи и обявила новината публично. 
Тези дни направи и друго скандално разкритие – напускането на „Пайнер“ е било по настояване на Кубрат. След това станало ясно, че той искал тя изцяло да загърби музикалната си кариера. 

В бранша се говори, че двойката се събирали и разделяли многократно, преди да стигнат до окончателното решение да сложат край на връзката си. 
Тогава певицата обяви в социалните мрежи, че се е стигнало до краха на връзката им заради серия изневери от негова страна. 

И до ден днешен обаче не може да проумее как е възможно тя да го е подкрепяла още от самото начало (по това време тя вече била на върха) и когато този човек достигне до пика на кариерата си, да започне да те злепоставя пред близки, познати и непознати.

Недоумява и как е оправдавал връзката си с нея пред останалите с измислиците, че тя е тежко болна, че е на силни лекарства, че ще се самоубие и т.н., а в същото време да искаш дете от нея и да я молиш да сложи край на кариерата си, за да бъде твоя съпруга.

Категорична е, че не е глупава, но признава, че се е подлъгала по привидната му доброта. Дори и след причиненото й, все още вярва, че има качествени и лоялни хора.
Очевидно развръзката на цялата тази драма тепърва предстои.
Източник: Уикенд 
 

Андреа скандално: Кубрат не ми позволи да продължа живота си