Алекс Сърчаджиева успя да измести Алекс Драганова от следобедния съботен ефир на Би Ти Ви. 

Актрисата стана лице на новото предаване, което някогашната водеща на „ Мармалад ” продуцира в малкия екран. Шоуто се казва „Животът по автентичен случай” и се излъчва всяка събота преди централните новини. Интересното е, че Иво Аръков остава на работа в предаването.

Водещата на „Мармалад” е работила с месеци само че концепцията на новото шоу, в което ще се изявява не като звезда, а главно като продуцент. През март Радост Драганова слезе от екран, което породи мълвата, че е уволнена от Би Ти Ви. Още тогава обаче се прокрадна информацията, че тя приготвя ново предаване, което ще тръгне от есента. Това предаване е точно „Животът по автентичен случай”. 

За разлика от лайфстайл форматите, в които брюнетката се изявяваше до момента, в този ще бъде заложено на обществения детайл. Ще бъдат разказвани човешки истории – не единствено на известни, а и на непознати в общественото пространство хора. Всички те ще споделят за проблемите, през които са преминали, и за решенията, които са откривали за тях. Ще бъдат канени и експерти, които да показват пътищата за справяне със съответните провокации. 

Новото предаване, също като „ Мармалад ”, ще заема съботния следобед, само че с час по-късно – не от 16 до 18 часа, както предходното шоу, а от 17 до 19. Алекс Сърчаджиева е била определена за водеща, тъй като е лъчезарна, усмихната и има доста почитатели. Освен това нейната лична житейска история е изпълнена с непредвидени обрати и трудности, които е съумяла да преодолее. 

Актрисата с години беше лице на конкурентната Нова тв, където водеше „Биг Брадър“, „Денсинг старс”, „Игри на волята”, имаше и роля в последния сезон на сериала „Откраднат живот”. От няколко месеца обаче постоянно се изявяваше в сутрешния блок на Би Ти Ви през уикенда, заедно с колежката си Деси Бакърджиева. Ето, че към този момент има и лично предаване. Сред първите й посетители бяха Христо Мутафчиев, Виктория Георгиева, Мона Гочева и звездата от сериала „ Съни бийч ” Даниел Пеев-Дънди.

Продуцентът Радост Драганова няма да изчезне изцяло от ефира, а ще се появява за малко в рубрика за естетични корекции „Моето ново АЗ”. Основно лице в него ще бъде пластичният хирург Джак Антонио, който ще разкрасява хора, претърпели физически контузии, получили белези или страдащи от тежки комплекси за непълноценност по отношение на външния си вид. 

При него са се подмладявали звезди като Катето Евро, Нели Хаджийска, Поли Генова, Биляна Петринска и други. Тъй като обаче е чужденец и българският му не е съвършен, Радост ще участва в ефир, с цел да помага за превода на репликите му. 
Източник: Уикенд 
 

Алекс Сърчаджиева изрита Радост Драганова от ефир, но…