Времето може и да лекува някои проблеми, но не и болката от загубата на любим човек. Доказателство за това е Алекс Сърчаджиева, която продължава да плаче за своята половинка – актьора Иван Ласкин, четири години след смъртта му.

 

Звездата упорито отказва да търси нова любов и е убедена, че никой никога няма да я обича, както Иван, нито тя ще може да обича друг мъж със същия пламък.

Повод за тези признания стана годишнината от смъртта на Иван Ласкин на 6 януари. Припомняме, че актьорът си отиде навръх Йорданов ден през 2019 г. от чернодробна недостатъчност, след като месеци наред се бори за живота си. той бе на 48 години.

 

Алекс Сърчаджиева 4 години плаче за Иван Ласкин

Дълго преди да издъхне се говореше, че шансовете му са минимални, но въпреки това Алекс продължаваше да се бори до последния възможен момент и да се надява, че той ще продължи да живее. След него никой не я е виждал с кавалер, макар да е една от най-харесваните жени у нас. Тя не си позволява флиртове, нито пък нова връзка.

 

Вместо това отглежда сама дъщеря си София, която преди месец стана на 12 г. и отбелязва всяка годишнина от раждането и смъртта на баща си.

Алекс пък продължава да му пише почти всеки ден като в писанията си излива своите чувства и споделя колко много й липсва. Твърди, че без него животът й е пуст и празен и че й липсва „ужасяващо много“.

 

Профилите й в социалните мрежи преливат от трогателни текстове, всички те насочени към покойния й любим. Тя никога не е крила, че още при първата си среща с Иван Ласкин си е помислила, че ще бъде негова жена. Алекс го описва като човек-вселена, много романтичен и невероятен мъжкар. Животът й с него е бил прекрасен, изпълнен с много любов и смях. Определя 13-те години прекарани с Иван като роман.

 

Убедена е, че никой друг мъж няма да я обича по този начин и макар да е едва на 35 години, категорично отказва да допусне друг мъж до себе си. Предпочита да живее в спомените за голямата си любов, вместо да допусне нова в живота си, от която би могла да се разочарова.

Източник: Уикенд