Алекс Алексиев закъса с охладителната техника насред летните горещини

 

Тези дни хладилникът на звездата от сериала „Откраднат живот“ се е повредил и се наложило екранният д-р Василев посети магазин в Приморско, за да си купи нов. За никого не е тайна, че актьорът има лятна резиденция на Южното Черноморие и живее там през юли и август, както повечето родни звезди.

 

Алекс Алексиев си купи нов хладилник (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Направи впечатление, че Алексиев заложи на сравнително евтин модел – очевидно е преценил, че не му е необходим по-модерен за ваканционното му жилище, което обитава само няколко месеца в годината. Компания в търговския обект му правеше малката му дъщеря Хана, която през цялото време демонстрираше отлично настроение. Момиченцето подскачаше и пипаше всичко, до което се докопаше.

 

В същото време Алекс щъкаше из магазина за техника по джапанки, къси панталони и бяла тениска, а русата му коса стърчеше нагоре. Щерка му пък беше накипрена в рокличка на сини райета и развяваше дългите си кичури на конска опашка.

 

Служителите натовариха харесаната бяла техника в багажника на автомобила му и актьорът отпраши с дъщеря си към своята лятна резиденция.

Източник: Уикенд