Бившата тв водеща Албена Вулева твърди, че никога не е изпитвала желание да се сдобие със семейство и наследници. 

Твърди, че е съвсем различен тип и я вълнуват други неща. Според нея голяма част от жените имат деца само, защото трябва да го направят, а след това се превръщат в изнервени и недоволни майки.

Освен това Албена Вулева не крие, че е ужасно разочарована от мъжете. Обикновено тези й откровения срещат одобрението на последователите й. Най-дългата й връзка е тази с фитнес инструктора Недик Недев, но тя отдавна остана в миналото. При все, че бяха заедно повече от десетилетие, двамата не само не успяха да създадат семейство, а и се разделяха многократно. Последната им раздяла бе окончателна и Недик вече има нова жена в живота си.

На този етап Албена Вулева все още е сама. Тя дори не вярва, че ще срещне голямата си любов. Според мълвата, Недик редовно й кръшкал, но тя си затваряла очите за изневерите му. 
Майка й Людмила Захажаева направила всичко по силите си, за да ги раздели, защото вярвала, че дъщеря й заслужава много повече от този „гол охлюв“.

Това далеч не е първата намеса на властната рускиня в живота на дъщеря й. Вероятно си спомняте, че Албена е разказвала, че е била омъжена насила от майка си, когато била едва на 19 години. Малко след сватбата им собственикът на чейндж бюро Валери Вулев се превърнал в непоносимо мрънкало. Освен това 15-годишната разлика във възрастта също си казала тежката дума. Злите езици носят, че Вулев злоупотребявал с алкохола и ставал неконтролируем. 
Към днешна дата блондинката определя бившия си съпруг като пълен олигофрен.

Двете години брак с него, били най-ужасните в живота й. Албена Вулева твърди, че отношенията им станали отвратителни още в деня на сватбата. Заради травмата, която й нанесъл несполучливият брак се зарекла да не допуска никога повече тази грешка. 

Според мълвата по време на гурбета й в Кипър, Албена Вулева имала любовна авантюра със свой колега. Всичко помежду им обаче приключило точно толкова бързо, колкото и започнало.
Източник: Уикенд 
 

Албена Вулева: Не искам семейство и деца