Купонджийска снимка на президента Румен Радев и съпругата му Деси отпреди няколко години внезапно се превърна в абсолютен хит в социалните мрежи. Причината е поразителната прилика между "миротвореца" и Ал Бънди - неповторимия герой на комедийния сериал "Женени с деца".

Радев здраво се е гепил за чатала на фотоса точно по подобие на героя - фаворит на поколения ТВ зрители. Като добавим и безвкусната риза и плешивото теме, двамата трудно могат да бъдат различени. Е, скромната Деси не прилича особено на шармантната Пеги Бънди, но има подобна едра и кокалеста фигура.

АЛ РАДЕВ ИЛИ РУМЕН БЪНДИ? Ретро фото на (п)Резидента взриви мрежата

Снимката е правена на алкохолно парти в родния град на президентшата - Бургас. Според зевзеците в интернет патриотът Радев трябва да се насочи към някоя съветска поредица, за да запази своя неутрален имидж, вместо така да се поамериканчва.

АЛ РАДЕВ ИЛИ РУМЕН БЪНДИ? Ретро фото на (п)Резидента взриви мрежата - Снимка 2

Други пък сравняват щерката на Радев - Даринка, с екранната дъщеря на Ал Бънди - Кели. Изиграна от Кристина Апългейт, тя е типичната красива и безмозъчна тийнейджърка, мечтаеща за слава в киното и модния подиум. Дали има място за паралели - преценяйте си сами.

Източник: lupa.bg