В продължение на няколко седмици актьорът Сотир Мелев забавлява зрителите на Нова тв с ролята си на Майкъл в сериала „Много мой човек“.

Героят му в комедийната теленовела е с успешен бизнес с верига закусвални, доходите му са високи, но не и общата култура. Той мечтае за жена, за която всички да му завиждат и я открива в лицето на красивата Маргарита.

 

Споделя, че не помни  размера на първия си хонорар от детското му участие във „Време за жени“, но помни много добре, че си купил най-хубавия компютър в квартала. Дори имал сървър и играел на игри.

 

Актьорът от сериалите „Много мой човек“ и „Братя“ Сотир Мелев: Едва завърших 7 клас

В ученическите си години работил и в магазинче, тъй като искал да разполага със собствени средства. Докато следвал в НАТФИЗ пък помагал на своя близък приятел и кум в цеха му за торти. Трудил се е по барове и други заведения.

 

Отказал се от футбола заради актьорските си ангажименти. В един момент все по-рядко започнал да намира време да рита на игрището, а и трябвало да се пази от тежки контузии. Към днешна дата понякога разцъкват топка с приятели.

 

Негова съпруга е дъщерята на Кака Лара и Владимир Береану – Бенджи. Смята, че не лишава съпругата си и детето им Март от присъствието си. Твърди, че имал достатъчно време да се подготви за бащинството и към днешна дата е разредил сериозно актьорските си ангажименти.

Поставил си е за цел да намира време за Март и когато порасне. Бабите също им помагат в отглеждането.

 

В прекрасни отношения е с тъстовете си. Освен това родителите и на двамата се разбират прекрасно помежду си. Казано с други думи – те са едно голямо, щастливо семейство.

Източник: Уикенд