От 2015 г. насам Китодар Тодоров, наричан българския Джак Никълсън, развива своя поредица в Ютюб, а от 2019 и гейминг стрийм канал. Интернет заниманията, са основния му източник на доходи.

 

Макар че на 15 септември ще направи 50 години, подчертава, че отдавна не празнува рождените си дни, тъй като за него възрастта не е важна и не си търси поводи за купони с напредването на годините.

 

Твърди, че не е съжалявал, че е станал актьор, а и да е съжалявал, не би могъл да върне времето назад и да провери дали от него би излязъл добър архитект например. В детските си години искал да стане художник, но след време преценил, че може да рисува всеки път, когато реши, без значение от възрастта, затова решил, че е по-добре да стане актьор. От години не е изпитвал необходимост да рисува и допълва, че може да се върне отново към четката един ден, когато му се отвори повече свободно време.

Работи активно по филм, който е режисьорският му дебют. От седмица насам вече тече снимачният процес. Проектът е с работно заглавие „Париж 18“, заради един от драфтовете на сценария, който бил доста стар. Вероятно заглавието ще бъде сменено, но на този етап нямат друго. На 10 септември трябва да са приключили снимачния процес.

 

Основните действащи лица, са той и дъщеря му, Леонид Йовчев, Яна Маринова като разбира се има и други участници. След приключвантео на снимките, материалът ще трябва да се монтира, озвучи и да му се намери подходяща музика. Може да изпратят готовия филм на някой фестивал, след което да планират премиерата му. Теоретично е възможно кинопродукцията да стигне до киносалоните след година-две.

 

Филмът е финансиран от НФЦ. Към днешна дата сюжетът е много по-различен от първоначалната версия, но предвид, че са минали 6 години, откакто приятелят му Мартин подхвърлил идеята, е нормално. Става дума за семейство, което не е от най-добрите – мъжът и жената не могат да се понасят, имат и куп разногласия. При тях идва приятел на мъжа, като помежду им също има някои търкания, защото онзи е поел чужда вина и е лежал в затвора. Общо взето около това се върти сюжетът, разкрива Китодар.

 

Използва всяка минута, в която не е зает със служебни ангажименти, за да е до семейството си. Винаги му е тежало, че няма повече свободно време за тях. Синът му вече е на 17 години, а дъщеря му – на 9. Съпругата му, която е юрисконсулт се отказала от работата, за да гледа децата. Твърди, че си живеят прекрасно в дома на бащата на съпругата му. Зет на къща е, но това изобщо не го притеснява.

 

Отношенията с полубрат му и полусестра му също са супер и са много близки. Втората жена на баща му пък е като майка за него. По същия начин приема и втория съпруг на майка си – като баща.

 

Не бил от най-пакостливите деца, бил спокоен и не обичал да се конфронтира. Пазел се от разправии с другите деца и родителите им. С първата му димка обаче успял да запали килима в дома си. Произвел я от амониева селитра, получила се супер, но не трябвало да я изпробва вкъщи… Когато я запалил, направила дупка в килима, а щом тръгнал пушека, започнал да отваря прозорците на малки интервали, та да не си помисли някой, че е избухнал пожар в дома им. Дълго време след това в дома им миришело ужасно. Родителите му вече били разведени и живеел с майка си и баба си, та майка му не му се карала много. Само баба му се ядосала, при това доста…

 

Иска му се да свали 20 кг., но не му е възможно да спазва диета. 30 години не яде месо, а си тежи 105 кг. Няма и свободно време, та да се движи повече.

Преди време обмислял да си присади коса, но тази мисъл бързо излязла от главата му. Започнал да приема оплешивяването си като нещо нормално. Обича да се подстригва късо, но не се е бръснал гола глава. Признава, че е по-склонен да се боядиса и дори го е правил 2-3 пъти заради филмова роля и пак би се съгласил, ако работата го изисква.

Източник: Уикенд

Източник: Уикенд