Ева Тепавичарова, която мнозина знаят най-вече от сериала „Столичани в повече“ по bTV, преживява кошмарни дни. Те са свързани с нещата, които се случват на по-големия й син.

Момчето учи в Художествената гимназия в София. Негови връстници от училището са го карали да разпространява дрога. След като отказало, го заплашили с побой и така на практика го насилили да се включи в схемата.

Самата Ева се оплака в мрежата, че синът й е станал жертва на тормоз от съученици. Тя се закани да иска съдействие от всички държавни институции и органи за бързи мерки и наказания.

Актрисата поясни, че синът й е много стресиран в момента. Той е бил принуждаван да пласира дрога, за да може, ако бъде разкрита схемата, той да загази и той да бъде изключен от училището.

Тези, които движат всичко това в училището, обаче явно не са знаели, че майката на тяхното „муле“ е медийна личност. Иначе най-вероятно щяха да си изберат друг, за да не се вдига шум.

Щом наркотиците вече са бизнес между деца, България не е паднала в дъното, а тя е самото дъно. Това е извращение, което държавата трябва незабавно да спре. В държавата на абсурдите обаче всичко е напълно възможно.

Източник: Lupa.bg