Истински ад ще настъпи в Перник в следващите дни, защото садистът Васил Михайлов вече е на свобода. Въпреки че едва не уби 61-годишния Румен Андонов, връзките и парите на баща му го изкараха от ареста.

Разглезеното прокурорско синче, което заслужава не само затвор, но и здрав пердах, а защо не и влизане в женска роля зад решетките, се заканва на всички, които се опитват да го тикнат съвсем заслужено в панделата. „Татковото” е категоричен, че ще затвори устите на жертвите си, което е стряскащо и едновременно с това крайно садистично, граничещо с психопатия.

„Ще отмъстя на всички бавно, но славно. Вече съм свободен, от това по-хубаво няма. Сега ще видите вие кой съм аз и какво мога, досега нищо не бяхте видели. Страшни мъчения чакат тия с жалбите срещу мен.”, заканвал се наглият 18-годишен престъпник.

Той вече бил запланувал своето отмъщение. Сформирал своя банда от Брезник, с която ще изтезава всички, дръзнали да свидетелстват срещу него.

Хората в Перник са много уплашени и не знаят какво да правят, как да се защитят. Те се молят да не попаднат на прицела на младия психопат, защото съвсем ясно се вижда, че той е бъдещ убиец.

Пребитият мъж Румен Андонов бил също много уплашен и не смеел да говори за случая, разкри дъщеря му. Той вече бил възстановен, но очаквал Васил да довърши делото си.

„Възмутително е, че такъв изрод не е в затвора. Мислите ли, че ще спазва ограниченията на домашния арест? Кой полицай ще дръзне да го провери, когато е ясно кой е баща му”, вайка се щерката на Андонов.

„Лекето”, от което се страхува цял Перник, дори вчера е бил забелязан да се разхожда свободно в центъра на града. Физиономията му издавала жажда за мъст и изключителна злоба.

Според всичките му познати Васил Михайлов е не просто разглезено синче, възпитано, че е недосегаемо от закона, защото „тати” винаги е зад него, но и сякаш в него се е вселил самият дявол. Той обичал не само да пребива хората, но и да ги изтезава като във филми на ужасите. Садистичният му подход към околните плашел дори родителите му, които са в основата на зверската същност, която е придобил.

След скандала баща му бе понижен в работата, но все още има връзките да изкара сина си от затвора. На това се казва лош родител, защото не вижда, че детето му се е превърнало в чудовище.

Докато Васил беше в ареста, срещу него свидетелстваха много от жертвите му. След като излезе на свобода, обаче много от свидетелите си свалиха показанията от страх, че ще бъдат тотално затрити от 18-годишния изверг.

Припомняме, че през юни тази година бившият футболист на „Миньор” и настоящ президент на „Калиакра 1919” Румен Андонов бе зверски пребит от ученика Васил Михайлов, който е син на прокурор в Перник. Разглезеното синче счупи челюстта на възрастния мъж на две места и му направи оток на окото. Цяло лято Васил беше в ареста, а Румен се възстановяваше от побоя. Сега обаче адът се отваря, защото истински терорист вече е на свобода.

Източник:Dir.bg