Богат асортимент от хранителни стоки на половин цена предлага Kaufland на клиентите си до неделя (21 април), като част от своята великденска кампания. От плодове и зеленчуци, през сладки изкушения до меса и колбаси могат да бъдат закупени на супер атрактивни цени във всички 65 хипермаркета на веригата. 

Вкусни ягоди само за 2,49 лв. за половин килограм очакват клиентите на най-голямата търговска верига у нас до сряда (17 април).

За свежата салата на трапезата във всеки дом в Kaufland могат да бъдат намерени репички с 50% намаление за 0,99 ст., както и бейби спанак за 1,99 лв., авокадо за 1,29 лв. и ябълки „златна превъзходна“ само за 1,69 лв. за килограм.

Акцент в седмичната брошура са и вкусните и полезни добавки за салатата – различни видове слънчогледово олио с отстъпка в цената до 25%, ябълков оцет, намален с 40%, малинов оцет и масло от авокадо - съответно по-изгодни с 25% и 19%. Лоялните клиенти на веригата могат да закупят до сряда включително със своята Kaufland Card първа преса слънчогледово олио „Плиска“  за 1,89 лв. литъра.

Офертите за месо и колбаси на витрините с обслужване включват свинска плешка без кост само за 6,99 лв., луканков колбас с 46% намаление на цената, килограм луканка „Перелик“ за 19,99 лв., луканкова наденица „Бони“ за 10,99 лв., свинска шунка „Браво“ за  13,99 лв. От асортимента със сирена клиентите могат да изберат тази седмица изгодно гауда за 13,99 лв., моцарела и чедър съответно намалени с 31% и 37%.

Традиционният Великденски козунак може да бъде намерен за 3.99 лв.  на Пекарните в Kaufland. Наполовина са намалени цените и на различни видове банички, френска багета за 79 ст., солени и сладки закуски.

Богат избор има и в месния асортимент като наденицата от телешко месо „Шеф месар“ с 27% намалаление, кюфтета и кебапчета „Брей“ с 20%. Тази седмица килограм сирене „Елена“ струва само 16,99 лв., а сиренето President е с отстъпка от 26%. Притежателите на Kaufland Card могат за закупят кисело мляко „Димитър Маджаров“ с 2% масленост на цена от 1,25 лв, както и да се възползват от 35% отстъпка в цената за всички сладоледи Milka, Oreo и Toblerone.

До Великден всеки има шанс да спечели различни купони с отстъпки от Колелото на късмета с Kaufland Card, сред които продукти на стойност 1 или 50 стотинки, отстъпки от сметката и други. Наградите и условията могат да се намерят на: Колелото на наградите | Kaufland

Всички актуални предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в седмичната й брошура.

  

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.