Колкото и изкушаващо да ви звучи да се отдадете на интимни ласки с непознат, при това за една нощ, все пак е добре да вземете под внимание някои основни правила.

 

В случай, че нямате интимен партньор до себе си или по някаква причина нещата между вас не вървят, можете да се отдадете на интимност с непознат.

 

Защита

Разбира се защитата е основният и най-важен момент особено, когато сте избрали да сте интимно близки с непознат. В противен случай можете да се окажете изненадани много неприятно. Заложете на презервативите, дори и да приемате орални контрацептиви, тъй като те няма да са ви от полза при вируси и инфекции, които могат да бъдат предадени по интимен път.

 

Без екстремни изпълнения

Би било добре да запазите екстремните изпълнения за по-късен етап. Разбира се това далеч не означава да се смущавате, но все пак не залагайте на болезнени или екстремни техники с някого, когото виждате за пръв, а може би и за последен път. Освен това никога нямате гаранция, че новоизбраният партньор ще е умел любовник, който може да изпълни експеримента безопасно.

 

5 основни правила при секса за една нощ 18+

Приложения

В случай, че ви е писнало да обикаляте безрезултатно из барове в търсене на човек за интимност, можете да използвате приложенията за запознанства или секс. От особена важност обаче е да разучите човека отсреща достатъчно добре, че да си дадете сметка дали ще си паснете в леглото.

 

Срещи без стрес

В случай, че непознатият е твърде самоуверен или арогантен, е добре да си дадете сметка, че ако стигнете до интимност с него, ще си навлечете куп неприятности.

Силният пол пък трябва да е особено внимателен по отношение на това дали избраната дама не е от типа „хищници“.

 

Съгласяване „на ръба“

По отношение на въпросите къде ще се случи интимната ви близост, кой ще плати превоза до мястото, както и дали ще останете да спите там, където ще сте и какво ще стане после, отговорите трябва да са „на ръба“. По този начин ще си гарантирате поставянето на безопасни и в същото време приемливи граници.

Източник: jenata.blitz.bg