Специалист по карти Таро сподели кои зодии през следващия месец ще се сдобият с много материални блага и пари. Той е уверен, че месецът ще е прекрасен и пълен само с хубави моменти за носещите тези зодии.

Тарологът допълва, че те ще са като ходещи 6-ци от тото и всичко ще им се получава с голяма лекота сметките им ще са пълни.

3 зодии ще се къпят в пари през юни според картите Таро

Близнаци

Те ще са най-облагодетелствани от финансова гледна точка. Ще имат стабилност и да се оглеждат за допълнителна възможност за доходи, която не трябва да изпускат.

 

Рак

Таро символите предричат, че се сдобият с решителност и през целия период ще се чувстват уверени в себе си. Те ще взимат житейските решения със замах. Именно тази вътрешна увереност ще привлече и добрите финансови резултати и по-високите доходи.

 

Везни

Експертът определи, че на родените под знака на везни се пада картата „колелото на късмета“. Те изведнъж ще забогатеят, а дори няма да е необходимо да правят каквото и да е. Финансите сами ще се насочат към тях и дори ще подобрят живота им драстично.

 

Картите Таро се използват за предсказване на бъдещето и са съставени от 78 карти – една група от 22 (големи аркани) и другата група от 56 (малки аркани).

Източник: blitz.bg