Безотговорността на Християн Гущеров като родител и съпруг стигна нивата му на страх. Макар да е цели 150 кг. и да се прави постоянно на голям бияч със смешни заплахи по заведенията, Хриси се оказа изключителен страхливец, направо пародия на мъж и не само във визуален план.

Както вече е добре известно, преди около седмица Светлана Гущерова бе спукана от бой пред собствения си дом на бул. „България” в София. Биячът е семейният им приятел Кирил Терзиев, който е бронзов медалист по борба в свободен стил от Олимпиадата в Пекин през 2008 г. Причината е, че Християн дължал 1 млн. лв. на Калин от 2022 г. насам и не му ги връщал.

Интересното е, че Гущеров се е проявил като пълна мижитурка в ситуацията. Той е отварял гаража, когато жена му била нападната от Терзиев пред погледа на децата си. Няма как обаче да не е чул какво се случва. Вместо да защити съпругата си или поне да опита, той се покрил, докато бившият борец си тръгне, за да не изяде юмруците му, подобно на Светлана.

Разбира се, постъпката на Християн е нелепа, но в крайна сметка от него подобни неща могат да се очакват. От милионер стигна до просешка тояга. Профука всичко от баща си на хазарт, поради което Добромир Гущеров вдигна ръце от него. Това е причината да вземе пари назаем от Калин Терзиев, с когото някога са били приятели.

Самият борец твърди, че Гущерови са скалъпили историята с побоя, за да не му върнат парите и Светла сама си е избила три зъба. Имайки предвид психическото й състояние, няма да е изненада.

„Аз ги издържам, откакто баща му ги остави. Имам бизнес и му давах пари, изкарани с много труд, защото ми беше жал за децата. Двамата с жена му нямат един ден трудов стаж, как ще се оправят с толкова деца, а тя продължава да ражда”, казва Терзиев.

Източник: Crimesbg.com