Получихме информация, че Харизанов се е присламчил към хомо гуруто на Столична община Едрева, и й сваля звезди за да може да се докопа до избираемо място в листата на ГЕРБ на предстоящите местни избори.

 

Не е тайна, че Харизанов беше отритнат от ГЕРБ заради липсата на каквито и да е качества полезни за партията, освен да врещи като латерна без принципи в сутрешните блокове. Изглежда обаче, след като беше изритан и от Евронюз, която почти не фалира заради решенията му, Харизанов е останал на сухо.

 

Жоро Харизанов и Малина Едрева ще оглавят старото-ново гей крило в ГЕРБ

Липсата на средства би била пагубна за столичния бохем, който по наша информация се е разделил с голямо жилище и последен модел Мерцедес, след като е разкаран от телевизията. Комбинацията от тези житейски премеждия, го е довела на прага на Малина Едрева с молба да го побутне колкото може и да стане общинар, за да се докопа до същите схеми, които е правил и преди в Напоителни системи. Едрева е приела Харизанов с отворени обятия, понеже и нейният клон в партията се клати, заради пагубната й политика в общински съвет.

 

Не е тайна, че Малина и антуражът й докараха ГЕРБ до поза партер в София. Огромна част от моторът на партията в София ненавижда застаряващата общинарка и иска да я види извън листите. Комбинацията от умопомрачителната липса на интелект на Харизанов и LGBTQ манталитета на Едрева със сигурност няма да доведат до нищо добро в така или иначе лошите прогнози за ГЕРБ в столицата.

Източник: crimesbg.com