Васил Терзиев продължава да поддържа имидж на истински мачо и няма как да е иначе, щом е кмет на София. Той не спира да се прави на такъв, какъвто не е, за което му трябва параван.

След като основният му параван се счупи и жена му Милена го напусна, при това с молба за развод, Васо Ухото си намери ново прикритие, което се казва Михаела. Двамата вече са официална двойка, но трябва да се отбележи, че Милена все пак остана до мъжа си по време на кампанията за местните избори миналата година.

Михаела е ползвана от Терзиев като алиби за това, че обича да прави секс с мъже. И то не какъв да е секс, а пасивен секс, където Васо играе ролята на жената.

Кметът на София води двойнствен живот. През деня е примерен баща на две деца, а нощем слага женски дрехи и „обслужва” сексуално какви ли не господа.

Докато е в политиката, Васил Терзиев ще поддържа имидж на хетеросексуален мъж, за да не стане скандал. Истината обаче е, че си пада по превъплъщението като жена и затова бракът му се разпадна. Според слуховете Милена го видяла с пола веднъж, а после прочела негова кореспонденция с мъже в социалните мрежи и така узнала, че е омъжена за гей.

Източник: Crimesbg.com