Християн Гущеров всеки ден показва, че е един от най-наглите хора в страната. На 35 г. е, а все още баща му го издържа и не само него, но и жена му, както и децата им.

Очевидно обаче издръжката от татко му не му стига и затова Хриси се е наредил на опашката да „лапа” хорските пари. В случая става дума за тези на софиянци, защото Гущеров се е кандидатирал за общински съветник в столицата.

Изглежда като върха на наглостта, тъй като няма никакъв трудов опит, а и образование, но иска да бъде в политиката. След редица  подобни примери обаче явно Християн си мисли, че може да се пробва и той, за да има най-после самостоятелни доходи, макар и доста по-ниски от тези, на които е свикнал.

Гущеров – младши е под номер 2 в листата на ДПС за София, което означава, че шансовете му са реални. Ако действително стане общински съветник обаче, това ще е доказателство за окончателния крах на тази държава.

Християн иска да върви по стъпките на баща си. Добромир Гущеров изкара няколко мандата като депутат от квотата на БСП и съответно нищо не стори за народа, а само лично се облагодетелства.

По онова време синът му е бил тийнейджър и е виждал как баща му тъне в разкош с обществени пари. Затова сега и той иска да постигне същото.

В крайна сметка в политиката на България не за първи път ще има човек, който нищо не е работил преди това. Всички познават Ангел Джамбазки от ВМРО, който забави завършването на висшето си образование, за да не отиде в казармата, а през това време вече беше станал политик. Сергей Станишев пък стигна даже до премиерския стол, без да е работил и ден преди влизането си в БСП.

В момента младото сем. Гущерови живее с 50 000 лв. месечна издръжка от дядото Добромир. В нея обаче не влизат заплатите на чистачките, бавачките и други служители. Срам и позор е мъж на 35 г. да разчита на баща си изцяло, а на всичкото отгоре такъв лентяй иска да бъде политик.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com