Ваня Григорова пак нападна Васил Терзиев няколко седмици след изборите, които загуби. Претендентката за поста кмет на София от лявата коалиция около БСП предаде в репортажен стил днешната втора неуспешна сесия на Столичния общински съвет, на която Борис Бонев отново бе отхвърлен като председател на СОС. Стрелите на Ваня Григорова обаче бяха насочени към Васил Терзиев, когото оприличава на "обидено, полуразплакано дете". 

Ето описанието на днешната сесия на СОС от Ваня Григорова:

Ваня Григорова: Васил Терзиев има вид на полуразплакано дете

„Избор на председател на СОС. 40 минути ПП-ДБ-"Спаси София" бранят Васил Терзиев от настояванията да присъства на заседанието на СОС, каквито са правилата. Чакаме го още половин час да дойде и да каже какви разговори е водил за подкрепа през уикенда и с кого. Идва, казва 3 изречения, председателстващата от ПП-ДБ-СС не позволява да му се зададат въпроси.

Общински съветници все пак го обграждат и той заявява, че ще отговори. И че е поканил всички партии на разговор. Включвам се и казвам, че това не е вярно. Нашата група е група на коалиция, не на партия и е редно след почти 40 дни кампания поне това да е разбрал.

Отговор с най-притеснения вид, който съм виждала от политическо лице: "Не ми се карайте, г-жо Григорова."

Лесно е да избягаш от телевизионен дебат, скрит зад гърба на ПР-ите. Трудно се бяга 4 години от СОС, особено когато демонстрираш неуважение към останалите групи в съвета. И видът на обидено, полуразплакано дете не помага".

Ваня Григорова: Васил Терзиев има вид на полуразплакано дете - Снимка 2

Източник: lupa.bg