Живко Коцев, който беше отстранен като главен секретар на МВР, се оказа близък с един от големите контрабандисти у нас Марин Димитров – Ярата. Последният си е плащал данък „спокойствие” със скъпи подаръци.

Всеизвестен е швейцарският часовник „Хубло Биг Бен”, който му е връчил лично. Освен него има още две златни запалки, всяка от които е на стойност 10 000 лв., както и писалка „Мохамед Али”, оценена на 7500 лв.

Най-ексцентричният подарък обаче е друг. Той е направен в швейцарска клиника и за него са платени 12 000 франка. Става въпрос за присаждане на коса. Ярата е платеил на Коцев операцията и всички странични разноски. Така сумата е набъбнала до 20 000 лв.

Интересното е, че космите за косата са взети от ръцете и... задните части на Живко.  Това значи, че в момента той се разхожда с брутално нелепа коса. Ако жените, които са интимни с него, знаеха откъде идва косата му, едва ли биха го докоснали. Нелепа като цяло се оказа и кариерата му в МВР.

Клиниката, в която са го унизили с коса от задните му части, е същата, в която Николина Ангелкова си „клъцна” носа преди няколко години. Най-вероятно Коцев е узнал именно от нея за тази болница, но да му изложат срамните косми на показ си е живо унижение.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com