То вярно, че и парламентът ни, и хората, работещи в него, от десетилетия за нищо не стават, но все пак протоколът изисква поне да не се подиграваш с институцията. Че и със самия себе си...

Кадърни или не, работещи или не, депутатите барем имат малко усет и поназнайват етикета, както и подходящия за статуса им стайлинг. Затова и днес Лена Бориславова потресе всички с начина, по който се яви на работно заседание.

Ленчето беше излязла така, все едно ще се разкарва в квартала си и ще пие кафе с дружки от БГ мама. Тя се беше барнала в блузка без ръкави, напълно ежедневна и неглиже - освен нея друг в подобно облекло нямаше в залата.

Колегите на Бориславова не скриха учудването си, а няколко по-саркастични дами не пропуснаха да отбележат, че Лена доста се е поотпуснала в ръцете, особено в горната им част, откъм мишниците.

"Няма ли кой да му каже на Ленчето, че не се намира в бакалията в "Люлин", а в парламента и че е редно да се съобразява с дрескода за подобен род места и дейности?! Или си мисли, че като е държала навремето "парапета" с Киро, като се прочу покрай тая сага и вече е номер едно?! Ами не е...", коментират очевидци на милата картинка.

Източник: ПИК, Crimesbg.com